Ladataan... Ladataan...

Puolukkahunajatoastit

Valmistusaineet 4:lle
8 viipale ruispaahtoleipäviipaleita
150 g Sitruunan makuista tuorejuustoa (keiju)
1 dl maitorahkaa
100 g Sulatettuja pakastepuolukoita
2 rkl juoksevaa hunajaa
2 rkl silputtua basilikaa
Ohjeet

Paahda leivät rapeiksi. Sekoita loput aineksista tasaiseksi seokseksi ja levitä tahna neljälle paahtoleivälle. Paina loput leivät kansiksi tahnan päälle. Leikkaa kerrosleivät viistosti kolmioksi. Tarjoa heti.

Yksi annos sisältää 335 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":112,"alcohol":0,"protein":52,"carbohydrates":171},"weight":{"fat":12.02,"alcohol":0,"protein":12.47,"carbohydrates":41.35,"saturated_fat":3.42,"sugar":14.27,"fibre":5.99,"salt":1.26},"percent_raw":{"fat":0.3345026815301881,"alcohol":0,"protein":0.1542050220900307,"carbohydrates":0.5112922963797812},"percent":{"fat":33,"alcohol":0,"protein":15,"carbohydrates":51},"total":{"kcal":335,"weight":90.78,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":167},"item_type":"recipe","recipe_id":2555,"servings":4}}

 
Sulje