Ladataan... Ladataan...

Päärynäinen suklaavaahto

Valmistusaineet 4:lle
100 g Taloussuklaa
2 kpl Kananmuna, kuoreton
4 tl Sokeri
1 tl Vaniljasokeri
1 prk Muksu päärynäsose
0.5 tl Kaneli
1 g Kardemumma
Ohjeet

Sulata paloiteltu suklaa miedolla lämmöllä mikrossa tai kattilassa vesihauteessa. Anna suklaan jäähtyä hiukan.

Erottele kananmunista keltuaiset ja valkuaiset. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi, lisää joukkoon sokerit ja vatkaa tasaiseksi. Vatkaa keltuaisia sen verran, että ne sekoittuvat ja kaada suklaasulan joukkoon koko ajan voimakkaasti sekoittaen.

Lisää seokseen päärynäsose, kaneli ja kardemumma. Kääntele lopuksi valkuaisvaahto joukkoon.

Jaa pieniin annosmaljoihin ja viilennä jälkiruoat jääkaapissa ennen tarjoilua.

Vinkki

Koristele halutessasi annokset mantelilastuilla.

Yksi annos sisältää 210 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":93,"alcohol":0,"protein":19,"carbohydrates":98},"weight":{"fat":10.31,"alcohol":0,"protein":4.69,"carbohydrates":24.58,"saturated_fat":5.22,"sugar":18.23,"fibre":1.4,"salt":0.08},"percent_raw":{"fat":0.44215269746397406,"alcohol":0,"protein":0.08940933506982134,"carbohydrates":0.46843796746620453},"percent":{"fat":44,"alcohol":0,"protein":9,"carbohydrates":47},"total":{"kcal":210,"weight":64.51,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":89.56},"item_type":"recipe","recipe_id":1024772,"servings":4}}

 
Sulje