Laita ensimmäiseksi liivatelehdet likoamaan runsaaseen, kylmään veteen.
Vaahdota munat ja sokeri.
Sekoita kuivat aineet ja yhdistä joukkoon. Lisää lopuksi sulatettu voi.
Kaada taikina voideltuun, noin 24-senttiseen irtopohjavuokaan ja paista 180 asteessa uunin alatasolla noin 30 minuuttia. Jäähdytä.
Valmista hyytelö kakun päälle kiehauttamalla raparperipalat ja sokeri.
Purista liivakoista ylimääräinen vesi ja sulata kuumaan seokseen. Jäähdytä.
Täytettä varten vaahdota kerma ja sokeri. Pilko mansikat ja sekoita vaahtoon.
Puolita kakkupohja ja nosta alapuoli kelmulla vuorattuun, puhtaaseen irtopohjavuokaan. Kostuta kakkupohjaa omenamehulla ja lusikoi täytettä päälle.
Nosta kakun kansi päälle ja kostuta sitäkin.
Kaada jäähtynyt raparperihyytelö päälle ja anna kakun vetäytyä jääkaapissa seuraavaan päivään.