Ladataan... Ladataan...

Raparperikiisseli

Valmistusaineet 30:lle
1.5 l vettä
15 dl (pilkottu) pilkottua raparperia
3 dl sokeria
1 dl perunajauhoja
Ohjeet

Keitä raparperit pehmeiksi sokeriliemessä. Suurusta perunajauholla. Jäähdytä.

Vinkki

Yksi annos on desilitran suuruinen. Alkuperäinen ohje on 30 hengelle.

Yksi annos sisältää 50 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":0,"alcohol":0,"protein":1,"carbohydrates":49},"weight":{"fat":0.03,"alcohol":0,"protein":0.18,"carbohydrates":11.71,"saturated_fat":0,"sugar":8.51,"fibre":0.38,"salt":0},"percent_raw":{"fat":0.005147018068273355,"alcohol":0,"protein":0.01484126555049078,"carbohydrates":0.9800117163812357},"percent":{"fat":1,"alcohol":0,"protein":1,"carbohydrates":98},"total":{"kcal":50,"weight":20.81,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":85.83},"item_type":"recipe","recipe_id":75678,"servings":30}}

 
Sulje