Ladataan... Ladataan...

Rieskarullat katkarapurapu-kananmunatäytteellä

Valmistusaineet 4:lle
4 kpl ohuita rieskoja
Rapu-kananmunatäyte
4 dl Kuorittuja katkarapuja
4 kpl kananmunia
1 rkl raastettua sitruunankuorta
2 rkl (silputtu) hienonnettua tilliä
0.5 tl suolaa
0.25 tl mustapippuria
2 pkt Maustamatonta tuorejuustoa, rasvaa 13 %
Ohjeet

Sulata pakastekatkaravut. Keitä kananmunat koviksi ja jäähdytä. Hienonna katkaravut ja kuoritut kananmunat. Harjaa sitruuna lämpimässä vedessä ja raasta siitä noin ruokalusikallinen kuorta. Sekoita katkaravut, kananmunat, sitruunankuori, tilli, suola ja pippuri. Levitä tuorejuusto leiville. Jaa täyte sen päälle. Kierrä leivät tiukoiksi rulliksi.

Yksi annos sisältää 480 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":204,"alcohol":0,"protein":113,"carbohydrates":163},"weight":{"fat":22.82,"alcohol":0,"protein":28.51,"carbohydrates":41.04,"saturated_fat":11.08,"sugar":3.52,"fibre":3.93,"salt":1.89},"percent_raw":{"fat":0.4247545255036454,"alcohol":0,"protein":0.23578563444987344,"carbohydrates":0.33945984004648116},"percent":{"fat":42,"alcohol":0,"protein":24,"carbohydrates":34},"total":{"kcal":481,"weight":112.79,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":277.82},"item_type":"recipe","recipe_id":28926,"servings":4}}

 
Sulje