Ladataan... Ladataan...

Sainin inkivääri-kurpitsakeitto

Valmistusaineet 4:lle
800 g Kurpitsa
100 g Sipuli
4 kynsi Valkosipuli
320 g Omena, kotimainen, kuorittu
3 tl Rypsiöljy
5 g Inkivääri, tuore
0 g Chili, tuore
10 dl Vesi
2 kpl Kasvisliemikuutio
0.15 dl Sitruunatäysmehu, laimentamaton
0.5 tl Mineraalisuola, keskiarvo
0.3 tl Mustapippuri
Ohjeet

Kuori kurpitsa, poista siemenet ja leikkaa lohkoiksi. Kuori sipulit ja omenat ja leikkaa myös ne lohkoiksi. Kuullota kasviksia hetki öljyssä. Lisää raastettu inkivääri ja silputtu chili sekä sitruunamehu. Lisää kasvislientä niin että kasvikset peittyvät. Anna kiehua, kunnes kasvikset ovat kypsiä. Soseuta keitto, kiehauta ja mausta suolalla ja pippurilla.

Yksi annos sisältää 113 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":43,"alcohol":0,"protein":12,"carbohydrates":58},"weight":{"fat":4.52,"alcohol":0,"protein":2.74,"carbohydrates":13.49,"saturated_fat":0.72,"sugar":11.24,"fibre":6.1,"salt":2.91},"percent_raw":{"fat":0.3851731432132301,"alcohol":0,"protein":0.10362679972370316,"carbohydrates":0.5112000570630668},"percent":{"fat":39,"alcohol":0,"protein":10,"carbohydrates":51},"total":{"kcal":113,"weight":41.72,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":573.38},"item_type":"recipe","recipe_id":1024561,"servings":4}}

 
Sulje