Ladataan... Ladataan...

Salviafile ja perunoita

Valmistusaineet 2:lle
300 g Possun sisäfileetä
2 rkl rypsiöljyä
0.25 tl mustapippuria
0.5 tl suolaa
4 nippu lehteä salviaa (tai kuivattua salviaa)
Lisäksi
4 kpl (keskik.) perunoita
Täyte
150 g aurajuustoa
1 tlk ananasmurskaa
Ohjeet

Leikkaa kumpikin filee neljään osaan. Ruskista lihapalat kauttaaltaan kauniin värisiksi. Viillä paloihin taskut. Hiero lihapalojen pintaan ja sisään suolaa ja mustapippuria. Täytä viillot muutamalla salvianlehdellä, homejuustolla ja ananasmurskalla. Kypsennä salviafileitä 200-asteisen uunin keskitasolla 20 minuuttia.

Yksi annos sisältää 955 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":446,"alcohol":0,"protein":279,"carbohydrates":230},"weight":{"fat":46.74,"alcohol":0,"protein":65.92,"carbohydrates":54.36,"saturated_fat":16.07,"sugar":12.34,"fibre":31.86,"salt":5.75},"percent_raw":{"fat":0.4664825773611741,"alcohol":0,"protein":0.29240146439715603,"carbohydrates":0.2411159582416699},"percent":{"fat":47,"alcohol":0,"protein":29,"carbohydrates":24},"total":{"kcal":956,"weight":233.03999999999996,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":510.44},"item_type":"recipe","recipe_id":10152,"servings":2}}

 
Sulje