Mittaa vesi ja sokeri kattilaan ja sekoita kunnes sokeri on sulanut. Lisää sekahedelmät ja anna liota muutaman tunnin ajan, mielellään yli yön.
Lisää kattilaan kanelitanko ja huolella pestystä sitruunasta perunankuorimaveitsellä leikattua keltaista kuorta. Keitä hedelmiä hiljaisella tulella kunnes hedelmät nousevat pintaan ja pehmenevät. Nosta kattila liedeltä ja nostele hedelmät reikäkauhalla keittokulhoon. Poimi pois kanelitanko ja sitruunankuoret.
Sekoita perunajauho kylmään vesitilkkaan ja kaada seos ohuena nauhana keittoon samalla sekoittaen. Nosta keitto takaisin liedelle ja kuumenna kunnes pari kuplaa pulpahtaa.
Mausta sitruunamehulla ja kaada keitto hedelmien päälle kulhoon. Ripauta pinnalle hiukan sokeria, jotta kuorta ei muodostuisi. Tarjoa keitto jäähtyneenä esim. riisipuuron tai ohrapuuron kanssa.