Tee taikina: sekoita lämpimään veteen hiiva ja sitten muut kuivat aineet. Taputtele leivinpaperilla vuorattuun, korkeareunaiseen (pyöreään) vuokaan. Anna kohota. Taputtele kohonnut pizzapohja litteäksi ja täytä.
Täyte: Aseta alimmaiseksi tomaatit ja oregano. Lisää sitten maissit ja pannussa oliiviöljyssä paistetut sienet sekä kuivattu sipuli, jotka on maustettu aromisuolalla, valkopippurilla, valkosipulijauheella (ja halutessasi myös 1 tl:lla kuivattua kirveliä). Ripottele lopuksi pinnalle raastettu juusto.
Paista 220 asteen lämmössä n. 30 minuuttia ja lopuksi n. 15 minuuttia 175 asteen lämmössä. Jos piirakka ei ole tarpeeksi kauan uunissa, se jää kosteaksi tomaattien takia.
Maistuu parhaalta kylmänä.