Suikaloi sipulit ja viipaloi sienet. Pienimmät sienet voit jättää kokonaisiksi. Paista sieniä hetki omassa liemessään kattilassa, lisää rypsiöljy ja sipulisuikaleet ja kuullota hetken aikaa. Kaada päälle vesi ja lisää thaifondi tai kalaliemikuutio. Keitä kymmenisen minuuttia.
Leikkaa parsakaalin varsi ohuiksi viipaleiksi ja kukkaosa nupuiksi. Suikaloi paprika. Viipaloi chili vinottain siemenet poistaen. Lisää vihreät pavut, parsakaalin varsiviipaleet ja hetken kuluttua kukkanuput ja paprikasuikaleet ja hauduta kasvikset rapean kypsiksi.
Lisää lopuksi joukkoon chiliviipaleet ja vähän sulaneet katkaravut, joista vesi on valutettu pois. Kuumenna kiehuvaksi, mutta älä keitä, etteivät katkaravut sitkisty ja kutistu olemattomiin. Mausta tilkalla limen mehua ja tarkista maku. Ripottele pinnalle silputtua persiljaa tai korianteria. Nauti heti.
Käytä keittoon syksyllä esim. tuoreita herkkutatteja, kantarelleja, lampaankääpää tms.