Ladataan... Ladataan...

Silakkapihvit

Valmistusaineet 4:lle
600 g Silakkafilee
300 g Sipuli
100 g Tilli, tuore
100 g Ruohosipuli
3 rkl Tomaattimurska, chili
0.5 dl Korppujauho
0.5 dl Vehnäjauho puolikarkea
0.5 tl Mustapippuri
0.25 tl Valkopippuri
1 tl Mineraalisuola, keskiarvo
PAISTAMISEEN:
1 rkl Margariini 60 %, keskiarvo
Ohjeet

Käytä valmiita silakkafileitä tai perkaa kokonaisia silakoita fileiksi.

Silppua sipulit ja paista kauniin keltaisiksi. Lisää silputtu tilli ja ruohosipuli.

Mausta silakat suolalla ja pippurilla. Levitä fileiden päälle tomaattisosetta ja sipuliseosta. Yhdistä kaksi fileetä pihviksi. Kääntele korppu- ja vehnäjauhoseoksessa ja paista margariinissa.

Yksi annos sisältää 326 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":149,"alcohol":0,"protein":112,"carbohydrates":65},"weight":{"fat":16.44,"alcohol":0,"protein":27.92,"carbohydrates":16.16,"saturated_fat":3.66,"sugar":4.98,"fibre":2.81,"salt":1.18},"percent_raw":{"fat":0.456263976423636,"alcohol":0,"protein":0.3443983983454916,"carbohydrates":0.19933762523087245},"percent":{"fat":46,"alcohol":0,"protein":34,"carbohydrates":20},"total":{"kcal":326,"weight":73.15,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":306.25},"item_type":"recipe","recipe_id":1023387,"servings":4}}

 
Sulje