Ladataan... Ladataan...

Simpukkapasta

Valmistusaineet 4:lle
500 g tuorepastaa
3 rkl punaista pestokastiketta
200 g Simpukoita tölkissä
50 g Parmesaania raasteena
40 kpl Kivettömiä oliiveja
1 tlk tomaattipastakastiketta (säilyke)
Ohjeet

(vettä, suolaa)

Voit korvata simpukat säilyketonnikalalla.

Tee pastakastike. Sekoita kattilassa tomaattikastike ja punainen pesto. Kuumenna kastike ja lisää oliivit kastikkeeseen. Anna kastikkeen kiehahtaa ja käännä levy ykköselle.
Keitä pasta ja sekoita kastike pastan joukkoon. Jaa pasta annoslautasille ja tarjoa parmesaaniraasteen kera.

Yksi annos sisältää 665 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":170,"alcohol":0,"protein":127,"carbohydrates":368},"weight":{"fat":18.66,"alcohol":0,"protein":31.19,"carbohydrates":90.63,"saturated_fat":4.43,"sugar":3.84,"fibre":6.95,"salt":2.82},"percent_raw":{"fat":0.2563255806291303,"alcohol":0,"protein":0.19042277875513824,"carbohydrates":0.5532516406157315},"percent":{"fat":26,"alcohol":0,"protein":19,"carbohydrates":55},"total":{"kcal":665,"weight":158.51999999999998,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":308.75},"item_type":"recipe","recipe_id":737,"servings":4}}

 
Sulje