Kuutioi broileri.
Purista sitruunan mehu ja kaada siitä puolet kulhoon. Raasta joukkoon sitruunan kuori. Lisää joukkoon öljy, hunaja, suola ja pippuri. Marinoi kanapaloja sitruunamarinadissa noin 15 minuuttia.
Pujota vartaisiin ja kypsennä 200-asteisessa uunissa, leivinpaperin päällä uunipellillä noin 25 minuutin ajan.
Huuhdo kvinoa ja keitä se kiehuvassa, kasvisliemikuutiolla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan.
Viipaloi fenkoli, puolita kirsikkatomaatit.
Kuumenna öljy paistinpannulla ja kuullota tomaatit ja fenkoli. Lisää keitetty kvinoa ja jatka noin 10 minuutin ajan.
Lisää loppu sitruunamehu ja mausteet. Hienonna lopuksi päälle tilliä. Tarjoa broilerivartaiden kera.