Ladataan... Ladataan...

Sitruunainen fenkoli-päärynäsalaatti

Valmistusaineet 4:lle
300 g Fenkoli, salaattifenkoli
150 g Päärynä, punnittu kuorineen
3 rkl Sitruunatäysmehu, laimentamaton
0.5 dl Oliiviöljy
0.5 tl Ruokasuola
0.3 tl (rouhittu) Mustapippuri
Ohjeet

Huuhdo fenkoli hyvin ja poista halutessasi tillimäinen osa. Voit käyttää sen koristeeksi. Höylää tai raasta fenkoli hyvin ohuiksi viipaleiksi tai karkeahkoksi raasteeksi. Sekoita joukkoon suola, sitruunamehu ja öljy. Anna maustua ja pehmetä muutama tunti kylmässä. Lisää joukkoon kuutioitu päärynä ja rouhaise sekaan vähän pippuria.

Yksi annos sisältää 134 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":105,"alcohol":0,"protein":9,"carbohydrates":20},"weight":{"fat":11.62,"alcohol":0,"protein":2.28,"carbohydrates":4.99,"saturated_fat":1.58,"sugar":4.58,"fibre":3.82,"salt":0.8},"percent_raw":{"fat":0.7824696700539667,"alcohol":0,"protein":0.06812093250376756,"carbohydrates":0.14940939744226575},"percent":{"fat":78,"alcohol":0,"protein":7,"carbohydrates":15},"total":{"kcal":134,"weight":29.669999999999998,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":135.98},"item_type":"recipe","recipe_id":1024118,"servings":4}}

 
Sulje