Ladataan... Ladataan...

Soijapohjainen porkkanakakku

Valmistusaineet 12:lle
5 dl Vehnäjauho puolikarkea
1.5 dl Sokeri
3 tl Piparkakkumauste
0.5 dl (rouhittu) Manteli
50 g Cashewpähkinä
0.5 dl Kookoshiutale
1.5 dl Soijajuoma soijamaito, makeutettu
1 rkl Soijajauho, keskiarvo
300 g Luomu porkkanasose
1.5 dl Juokseva rypsiöljyvalmiste 70 %
PÄÄLLE:
150 g Tofu, pehmeä
100 g Voi
2 dl Tomusokeri
1 tl Vaniljasokeri
1 tl (jauhettu) Inkivääri, kuivattu, sokeroimaton
0.5 kpl Sitruuna, punnittu kuorineen
Ohjeet

Sekoita kaikki kuivat ainekset keskenään.

Lisää soijamaito, soijajauhot, porkkanasose ja juokseva öljy, kääntele sekaisin.

Voitele ja korppujauhota irtopohjainen kakkuvuoka tai käytä silikonista (leipä)vuokaa. Kaada taikina vuokaan.

Paista kakkua 175 asteisen uunin alatasossa noin 50 minuuttia.

Anna kakun jäähtyä (mielellään seuraavaan päivään).

Valmista kuorrutus: Sekoita keskenään tofu, pehmeä voi (tai margariini), sokerit, sitruunanpuolikkaan mehu ja kuoriraaste.

Levitä kuorrutus kakun päälle. Koristele esimerkiksi kookoshiutaleilla.

Yksi annos sisältää 383 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":180,"alcohol":0,"protein":23,"carbohydrates":180},"weight":{"fat":20.21,"alcohol":0,"protein":5.78,"carbohydrates":45.44,"saturated_fat":6.76,"sugar":23.03,"fibre":2.55,"salt":0.42},"percent_raw":{"fat":0.47034207021402513,"alcohol":0,"protein":0.05972821865588446,"carbohydrates":0.4699297111300905},"percent":{"fat":47,"alcohol":0,"protein":6,"carbohydrates":47},"total":{"kcal":383,"weight":104.19000000000001,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":132.18},"item_type":"recipe","recipe_id":1027461,"servings":12}}

 
Sulje