Kuori ja paloittele mangot. Soseuta hedelmäliha sauvasekoittimella. Valuta enin neste siivilässä. (Valmiin mangososeen määrä tulisi olla noin 6 dl).
Sekoita keskenään kulhossa kuivat ainekset. (Pekaanipähkinät hienoksi rouhittuina) Lisää mangosose, öljy ja kananmunat. Vatkaa sähkövatkaimella taikinaa muutaman minuutin ajan. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan. Paista 160 asteessa reilun tunnin ajan. Kokeile kypsyyttä tikulla. Valmis kakku on painava ja "kostea", mutta kakun ei silti tulisi olla raakaa. Anna jäähtyä ennen kuorruttamista.
Valmista kuorrutus sekoittamalla tuorejuusto ja stevia keskenään. Levitä tuorejuustopäällys kakun pinnalle.
Koristele esimerkiksi pekaanipähkinöillä, appelsiinilla ja kookoshiutaleilla.