Lisäksi tarvitset 1–2 murskattua katajanmarjaa sekä tuoretta timjamia, rakuunaa tai rosmariinia.
Käytä 200–250 g strutsinfileetä. Pekoniviipaleiden sijasta voit käyttää kiehautettua purjonlehteä. Ruokakerman voit korvata maustetetulla tuorejuustolla tai ruoanlaittofraichella.
Anna lihan lämmetä huoneenlämmössä puolisen tuntia.
Leikkaa filee kahdeksi pihviksi. Painele ja muotoile ne mielesi mukaisesti. Kietaise pekoniviipale tai kiehautettu purjonlehti pihvien reunukseksi. Sido se langalla lihan ympärille.
Mausta pihvit suolalla, pippurilla ja katajanmarjoilla. Paista pihvit tavalliseen tapaasi pannussa. Mehevintä liha on sisältä vielä punertavana. Lisää loppuvaiheessa pihvien pintaan tuoreita, silputtuja yrttejä. Nosta pihvit lämpimille lautasille. Lorauta ruokakerma pannuun, kiehauta ja lusikoi paistokastike lautaselle pihvien viereen.
Tarjoa lisänä esim. keitettyjä perunoita ja kasviksia.