Survo keitetyt ja kuoritut perunat.
Sulata suklaa vesihauteessa ja anna jäähtyä hetken.
Vatkaa margariini ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Erottele keltuaiset valkuaisista. Lisää keltuaiset rasva-sokeriseoksen joukkoon yksitellen.
Sekoita joukkoon sulatettu suklaa, appelsiinimehu, AMARETTO, perunasurvos, keskenään sekoitetut kuivat aineet (MANTELI JAUHEENA!) sekä kahvi. Sekoita tasaiseksi.
Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja lisää valkuaisvaahto varovasti käännellen taikinaan.
Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun (tai seesaminsiemenillä vuorattuun) irtopohjavuokaan ja kypsennä 175 asteessa noin tunnin ajan, kunnes kakku on kypsä. Tarkista kypsyys (puu)tikulla.
Tarjoa vaniljajäätelön ja marjojen kera.