Ladataan... Ladataan...

Sweet&sourbroileri-kasvisvokki

Valmistusaineet 5:lle
450 g Kariniemen Kananpojan hunajapaahdettu filee
5 g Inkivääri, tuore
3 tl Rypsiöljy
100 g Suomalainen sipulikuutio
500 g Pakastevihannekset, wokkivihannekset, thai
200 g Parsakaali
1.5 dl Eila ruokakerma 10 %, Kippari savujuusto
10 g Chili, tuore
3 rkl Rucola
Ohjeet

Leikkaa huoneenlämpöiset broilerifileet suikaleiksi keittiösaksilla. Kuumenna vokki tai paistokasari, lisää öljy ja broilerisuikaleet, sekä hetken kuluttua raastettu inkivääri ja sipuli. Vokkaa hetken aikaa ja lisää vokkivihannekset. Jatkaa hetki vokkaamista, lisää kastike, kuumenna kiehuvaksi ja anna hautua 3-4 minuuttia.

Lisää pakasteparsakaalinnuput ja suikaloitu (siemenet poistettu) chili, jonka voit myös jättää pois. Keitä hiljalleen 4-5 minuuttia. Tarkista maku ja lisää pinnalle tuoreet yrtit tai versot.

Vinkki

Nauti sellaisenaan tai tumman riisin tai riisiseoksen kera.

Yksi annos sisältää 214 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":74,"alcohol":0,"protein":87,"carbohydrates":53},"weight":{"fat":8.16,"alcohol":0,"protein":21.48,"carbohydrates":13.05,"saturated_fat":2.35,"sugar":6.44,"fibre":3.57,"salt":2.22},"percent_raw":{"fat":0.34714215400189,"alcohol":0,"protein":0.40609392349465695,"carbohydrates":0.24676392250345305},"percent":{"fat":35,"alcohol":0,"protein":41,"carbohydrates":25},"total":{"kcal":214,"weight":57.269999999999996,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":286.87},"item_type":"recipe","recipe_id":1023816,"servings":5}}

 
Sulje