Ladataan... Ladataan...

Tofupata

Valmistusaineet 4:lle
150 g Täysjyväpasta/-makaroni, fusilli, myllyn paras, raakapaino, ravintokuitua 8,2 g/100 g
300 g Pakastevihannekset, aurinkokasvikset, kesäpöytä
2 kpl Sipuli
270 g Tofu, soijapapujuusto, kylmäsavustettu, soya
2 rkl Tomaattisose, tomaattipyree
1 tl Chilijauhe
2 tl Rypsiöljy, kylmäpuristettu
Ohjeet

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ilman suolaa. Valuta pasta, mutta säästä 1-2 dl keitinvettä.
Suikaloi sipuli ja kuullota rypsiöljyssä. Lisää kasvikset ja paista kypsiksi. Leikkaa tofu kuutioiksi ja sekoita kasvisten joukkoon. Mausta tomaattipyreellä, soijalla ja chilillä. Kumoa sekaan valutettu pasta ja keitinvettä sen verran että saat mehevän seoksen.

Vinkki

Vaihtele pakastekasviksia, saat aina hiukan erilaista pataa.

Yksi annos sisältää 283 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":83,"alcohol":0,"protein":74,"carbohydrates":126},"weight":{"fat":8.82,"alcohol":0,"protein":17.82,"carbohydrates":30.17,"saturated_fat":1.16,"sugar":2.95,"fibre":5.66,"salt":0.85},"percent_raw":{"fat":0.2924702686464839,"alcohol":0,"protein":0.26271587828436316,"carbohydrates":0.4448138530691529},"percent":{"fat":29,"alcohol":0,"protein":26,"carbohydrates":44},"total":{"kcal":282,"weight":67.42999999999999,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":217.75},"item_type":"recipe","recipe_id":113970,"servings":4}}

 
Sulje