Ladataan... Ladataan...

Tonnikala-raejuustosalaatti

Valmistusaineet 2:lle
2 kpl kananmunaa
1 ruukku salaattia (esim. lehti-, jää-, tai lollo rosso-salaattia)
3 kpl (iso) tomaattia
2 kpl (pieni) pientä sipulia
1 prk tonnikalaa
1 prk Raejuustoa
Kastike
1 rkl valkoviinietikkaa tai sitruunamehua
0.25 tl suolaa
0.25 tl mustapippuria
2 rkl oliiviöljyä
Ohjeet

Keitä kananmunia 12 minuuttia ja jäähdytä ne viileiksi. Huuhdo salaatti ja revi se. Lohko tomaatit ja leikkaa sipulit renkaiksi. Valuta ja paloittele tonnikala. Kuori ja lohko viilenneet kanamunat. Levitä revityt salaatit laakean vadin pohjalle Levitä päälle tomaatit, sipulit, paloiteltu tonnikala, lohkotut munat ja raejuusto. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja valuta salaatin päälle.

Yksi annos sisältää 399 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":200,"alcohol":0,"protein":145,"carbohydrates":54},"weight":{"fat":22.24,"alcohol":0,"protein":36.37,"carbohydrates":13.53,"saturated_fat":4.71,"sugar":12.28,"fibre":4.75,"salt":2.09},"percent_raw":{"fat":0.500734445788896,"alcohol":0,"protein":0.3639124167925136,"carbohydrates":0.13535313741859034},"percent":{"fat":50,"alcohol":0,"protein":36,"carbohydrates":14},"total":{"kcal":399,"weight":95.97,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":562.16},"item_type":"recipe","recipe_id":36316,"servings":2}}

 
Sulje