Ladataan... Ladataan...

Tonnikalamajoneesi

Valmistusaineet 4:lle
1 kpl Kananmuna kuorineen punnittu
1 tl sinappia
0.5 tl suolaa
0.25 tl (jauhettu) valkopippuria
1 rkl viinietikkaa
3.5 dl ruokaöljyä
1 rkl kapriksia
1 prk öljyyn säilöttyä tonnikalaa
Ohjeet

Pane muna, sinappi, suola, pippuri ja viinietikka tehosekoittimeen tai monitoimikoneeseen. Sekoita voimakkaasti ja kaada öljy ohuena nauhana joukkoon. Sekoita, kunnes majoneesi on sakeaa ja sileää. Sekoita majoneesin joukkoon kaprikset, jos käytät niitä, sekä haarukalla hienontamasi tonnikala. Majoneesi säilyy jääkaapissa kolme neljä päivää.

Yksi annos sisältää 741 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":710,"alcohol":0,"protein":29,"carbohydrates":2},"weight":{"fat":80.27,"alcohol":0,"protein":7.25,"carbohydrates":0.41,"saturated_fat":9.48,"sugar":0.26,"fibre":0.13,"salt":1.18},"percent_raw":{"fat":0.9592873973908558,"alcohol":0,"protein":0.03853013567866395,"carbohydrates":0.0021824669304802416},"percent":{"fat":96,"alcohol":0,"protein":4,"carbohydrates":0},"total":{"kcal":740,"weight":98.98,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":125.78},"item_type":"recipe","recipe_id":1054,"servings":4}}

 
Sulje