Ladataan... Ladataan...

Tuoreita papuja kevytmetvurstilla höystettynä

Valmistusaineet 3:lle
300 g Vihreä papu, tuore
1 dl Vesi
80 g Sipuli
12 siivu Ultrakevyt meetvursti 9 %
1 tl Rypsiöljy
0.3 tl (rouhittu) Mustapippuri
2 rkl Salvia
Ohjeet

Huuhdo pavut ja leikkaa kanta pois. Lisää pavut kiehuvaan vähään veteen ja keitä kannen alla 7-8 minuuttia.

Silppua sillä välin sipuli ja kuullota se öljyssä pehmeäksi. Lisää joukkoon silputtu meetvursti. Pyörittele hetken aikaa ja lisää valutetut pavut. Pyöräytä sekaisin ja mausta mustapippurilla ja salvialla.

Vinkki

Voit käyttää myös kiehautettuja pakastepapuja.

Tarjoa lisukkeeksi esim. liha-, broileri- tai kalaruoan kanssa.

Yksi annos sisältää 97 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":37,"alcohol":0,"protein":37,"carbohydrates":23},"weight":{"fat":3.69,"alcohol":0,"protein":8.4,"carbohydrates":5.26,"saturated_fat":0.96,"sugar":4.45,"fibre":2.96,"salt":0.9},"percent_raw":{"fat":0.3781240147703675,"alcohol":0,"protein":0.3824412541266561,"carbohydrates":0.23943473110297636},"percent":{"fat":38,"alcohol":0,"protein":38,"carbohydrates":24},"total":{"kcal":98,"weight":26.62,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":183.1},"item_type":"recipe","recipe_id":1023956,"servings":3}}

 
Sulje