Ladataan... Ladataan...

Täytetyt appelsiinit

Valmistusaineet 4:lle
4 kpl appelsiinia
2 kpl valkuaista
1 dl sokeria
3 rkl appelsiinimehua
1 dl Vispikermaa (rasvaa 38%)
Ohjeet

Pese appelsiinit kuumalla vedellä ja harjalla.
Leikkaa appelsiinista lakki pois ja pohjasta pieni viipale pois, jotta appelsiini pysyy pystyssä.
Koverra hedelmäliha pois veitsen ja lusikan avulla mutta säästä hedelmäliha.
Vatkaa valkuaiset ja sokeri vaahdoksi.
Vatkaa kevyt vispikerma vaahdoksi toisessa kulhossa.
Sekoita vaahdot toisiinsa ja lisää appelsiinimehu ja appelsiinien hedelmäliha.
Täytä appelsiinit vaahdolla ja pakasta vähintään viisi tuntia.

Yksi annos sisältää 271 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":93,"alcohol":0,"protein":14,"carbohydrates":164},"weight":{"fat":10.1,"alcohol":0,"protein":3.36,"carbohydrates":40.01,"saturated_fat":6.35,"sugar":40.01,"fibre":3.99,"salt":0.08},"percent_raw":{"fat":0.34378235769705395,"alcohol":0,"protein":0.0508928951362392,"carbohydrates":0.6053247471667069},"percent":{"fat":34,"alcohol":0,"protein":5,"carbohydrates":61},"total":{"kcal":271,"weight":103.89999999999999,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":265},"item_type":"recipe","recipe_id":1742,"servings":4}}

 
Sulje