Kuumenna uuni 175 asteeseen. Sulata margariini paistinpannussa. Nosta broilerin koivet siihen nahkapuolet alaspäin. Ruskista ne joka puolelta pienissä erissä keskilämmöllä. Nosta ruskistetut lihat uuninkestävään vuokaan ja kypsennä niitä vielä uunissa noin 25 minuuttia. Broilerinlihasta valuvan lihasnesteen on oltava väritöntä, kun broileri on kypsää. Mausta liha suolalla, pippurilla ja mielellään myös jollakin yrttimausteella. Tarjoa liha Kasvispastan kanssa.
Kasvispasta: Kuori porkkanat ja kesäkurpitsa. Leikkaa ne pituussuunnassa juustohöylällä tai perunankuorimaveitsellä pitkiksi nauhoiksi. Kiehauta vesi tilavassa kattilassa. Lisää pasta ja suola. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan kypsäksi. Lisää kasvisnauhat joukkoon 2-3 minuutiksi ennen kypsymisajan loppua. Valuta pastasta vesi lävikön avulla. Huuhdo kasvispasta ja kaada takaisin keittokattilaan. Lisää oliiviöljy. Sekoita ja kuumenna.