Ladataan... Ladataan...

Välimerellinen tomaattipasta

Valmistusaineet 4:lle
2 kynsi Valkosipuli
6 tl Oliiviöljy
800 g Tomaatti
0.5 prk Anjovis
15 g Kapris
0.25 dl Persilja, tuore
1.25 dl Basilika, tuore
LISÄKSI:
200 g Täysjyväspagetti
Ohjeet

Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuumenna öljy kattilassa ja paista valkosipulia minuutin ajan.

Kuutioi tomaatit pieneksi joukkoon. Jatka paistamista 5 minuuttia.

Hienonna joukkoon anjovikset. Valuta liemistään ja lisää myös oliivit ja kaprikset. Hauduta kannen alla vielä 5 minuuttia.

Hienonna lopuksi joukkoon yrtit.

Keitä pasta kypsäksi kiehuvassa vedessä, valuta ja kääntele tomaattikastikkeen joukkoon.

Tarjoa heti.

Yksi annos sisältää 296 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":85,"alcohol":0,"protein":42,"carbohydrates":169},"weight":{"fat":9.3,"alcohol":0,"protein":10.41,"carbohydrates":41.41,"saturated_fat":1.44,"sugar":9.79,"fibre":3.09,"salt":1.08},"percent_raw":{"fat":0.2876608027497416,"alcohol":0,"protein":0.14315070554404316,"carbohydrates":0.5691884917062152},"percent":{"fat":29,"alcohol":0,"protein":14,"carbohydrates":57},"total":{"kcal":297,"weight":76.52,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":275.25},"item_type":"recipe","recipe_id":1024869,"servings":4}}

 
Sulje