Ladataan... Ladataan...

Vihreä parsa-kanapata

Valmistusaineet 4:lle
500 g Broileri rintafilee, nahaton
1 kpl Sipuli
3 tl Rypsiöljy
1.5 tl Ruokasuola
0.15 tl Valkopippuri
1 tl Fenkolinsiemen
100 g Babyporkkana
2 dl Valkoviini kuiva
2 dl Ruokakerma 10 %
1 dl Basilika, tuore
0.5 dl Tilli, tuore
0.5 dl Kirveli
0.5 kpl Sitruuna, punnittu kuorineen
150 g Parsa, tankoparsa
Ohjeet

Paloittele broilerinfileet.

Kuori ja paloittele sipuli.

Paista kana ja sipuli kypsäksi öljyssä kasarissa. Mausta suolalla, pippurilla ja fenkolinsiemenillä.

Lisää babyporkkanat ja viini ja anna hautua kannen alla noin 15 minuuttia.

Siivilöi liemi talteen ja kaada toiseen kattilaan. Lisää ruokakerma ja keitä kastikkeesta puolet kokoon.

Kaada kulhoon. Lisää yrtit ja sitruunan puolikkaan kuoriraaste (ilman mehua!), soseuta tasaiseksi.

Kaada vihreä kastike kanan ja porkkanoiden joukkoon.

Kuori ja paloittele vihreä parsa joukkoon. Keitä muutaman minuutin ajan, kunnes parsa on kypsää, mutta napakkaa.

Vinkki


Tarjoa pata keitettyjen perunoiden kera.

Yksi annos sisältää 286 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":94,"alcohol":33,"protein":133,"carbohydrates":26},"weight":{"fat":10.1,"alcohol":4.55,"protein":32.26,"carbohydrates":6.36,"saturated_fat":3.8,"sugar":5.48,"fibre":2.73,"salt":2.62},"percent_raw":{"fat":0.32780684810418215,"alcohol":0.11490326809751095,"protein":0.46546720089098265,"carbohydrates":0.09182268290732426},"percent":{"fat":33,"alcohol":11,"protein":47,"carbohydrates":9},"total":{"kcal":287,"weight":67.9,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":329.2},"item_type":"recipe","recipe_id":1024971,"servings":4}}

 
Sulje