Ladataan... Ladataan...

Vihreä salaatti pistaasipähkinöillä

Valmistusaineet 4:lle
100 g Pistaasipähkinöitä
3 rkl oliiviöljyä
1 rkl punaviinietikkaa
1 tl sinappia
1 dl sokeria
1 ruukku ruukku-rucolasalaattia
20 kpl Vihreitä oliiveja
2 rkl tuoretta basilikaa
1 ruukku ruukkusalaattia
Ohjeet

Kuori pähkinät ja pilko ne karkeaksi rouheeksi. Sekoita öljy, viinietikka, sinappi ja sokeri kastikkeeksi.
Asettele rucola ja oliivit tarjoiluastiaan. Kaada kastike päälle ja koristele pähkinärouheella ja revityillä basilikanlehdillä.

Vinkki

Paista leipäviipaleita pannulla 2–3 minuutin ajan valkosipulilla ja rosmariinilla maustetussa öljyssä (2 rkl öljyä, 2 valkosipulinkynttä, 1 tl rosmariinia). Tarjoa salaatti leivän päällä.

Yksi annos sisältää 350 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":218,"alcohol":0,"protein":25,"carbohydrates":107},"weight":{"fat":24.02,"alcohol":0,"protein":6.27,"carbohydrates":26.6,"saturated_fat":3.38,"sugar":23.82,"fibre":4.12,"salt":0.04},"percent_raw":{"fat":0.6217834153024998,"alcohol":0,"protein":0.07211254110913531,"carbohydrates":0.30610404358836496},"percent":{"fat":62,"alcohol":0,"protein":7,"carbohydrates":31},"total":{"kcal":351,"weight":88.25000000000001,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":137.5},"item_type":"recipe","recipe_id":1049,"servings":4}}

 
Sulje