Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Vispilöi joukkoon suola ja runsas puolet jauhoista. Alusta loput jauhot taikinaan ja lisää öljy loppuvaiheessa. Alusta kunnes taikina alkaa irrota kulhon reunoista. Peitä liinalla ja anna levähtää 10-15 minuuttia.
Kaada vesi pois salaattijuustosta. Murusta se pienemmäksi haarukalla. Kumoa taikina jauhotetulle pöydälle ja vaivaa kämmenellä painaen ilmakuplat pois. Jaa taikina kahteen osaan ja kauli vajaan 1 cm:n paksuiseksi levyksi (noin 13x25-30 cm). Painele tasareunaiseksi. Sipaise pintaan vähän öljyä ja ripottele puolet kuivasta yrtistä ja levitä puolet tuoreista yrtin lehdistä levylle. Ripottele niiden päälle puolet salaattijuustomuruista.
Kiedo rullaksi kuten korvapuustit. Leikkaa rulla 12 yhtäsuureen osaan. Jos haluat isompia puustisia, jaa paksummaksi kaulittu rulla 6 osaan. Nosta puustiset leivinpaperoidulle uunipellille. Käsittele toinen taikinapala samalla lailla. Peitä liinalla ja anna kohota lämpimässä paikassa 20-30 minuuttia. Sipaise pullien pintaan loput öljystä. Paista 225 asteessa uunin keskiosassa noin 10 minuuttia.
Voit pakastaa leivonnaiset jäähdytettyinä ja ottaa niitä sulamaan tarpeen mukaan.