Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita perunajauhot, vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään ja lisää seos siivilän läpi varovasti sekoittaen muna-sokerivaahtoon. Levitä taikina leivinpaperin päälle uunipannulle ja paista 225 asteessa 6–8 minuuttia. Kumoa kypsä pohja leivinpaperille. Poista paistopaperi.
Vatkaa täytteen kerma vaahdoksi, ja sekoita siihen sokeri ja inkivääri. Notkista huoneenlämpöinen juusto, ja lisää se rahkan kanssa kermavaahtoon. Ota puolet täytteestä erilleen kuorrutetta varten. Leikkaa hedelmät kuutioiksi, ja sekoita ne puoleen täytteestä. Levitä hedelmätäyte jäähtyneelle pohjalle. Kääri torttu rullalle, jätä saumakohta alle. Levitä loput vaahdosta tortun päälle. Koristele appelsiini- tai mangoviipaleilla.
Voit leipoa tortun jo edellisenä päivänä, mutta levitä kuorrute vasta tarjoiluvaiheessa.