Ladataan... Ladataan...

Chili-jauhelihapata

Valmistusaineet 4:lle
400 g Naudan jauhelihaa, 17% rasvaa
2 kynsi valkosipulin kynttä
1 kpl sipulia hienonnettuna
2 kpl paprikaa paloiteltuina
1 prk valkoisia papuja
1 prk punaisia papuja
1 tlk tomaattimurskaa
1 tl jauhettua kuminaa
1 tl jauhettua chiliä
0.5 g Korianteria (1 tl)
1 rkl Sokeri
0.5 tl suolaa
0.5 tl pippuria
Lisäksi
6 dl keitettyä riisiä
Ohjeet

Ruskista jauheliha sipuli- ja valkosipulisilpun kanssa. Lisää paprikanpalat ja anna niidenkin hiukan ruskistua. Lisää loput ainekset ja keitä seosta hiljalleen noin 20 minuuttia. Käytä mausteita makusi mukaan ja säädä varsinkin chilin määrä mieleiseksesi. Tarjoa keitetyn riisin kanssa.

Yksi annos sisältää 770 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":180,"alcohol":0,"protein":208,"carbohydrates":382},"weight":{"fat":19.86,"alcohol":0,"protein":51.56,"carbohydrates":94.59,"saturated_fat":6.88,"sugar":13.21,"fibre":30.98,"salt":0.98},"percent_raw":{"fat":0.23418201961648516,"alcohol":0,"protein":0.270167957214603,"carbohydrates":0.4956500231689119},"percent":{"fat":23,"alcohol":0,"protein":27,"carbohydrates":50},"total":{"kcal":770,"weight":218.05999999999997,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":518.47},"item_type":"recipe","recipe_id":1057,"servings":4}}

 
Sulje