Ladataan... Ladataan...

Fenkoli-porkkanamuhennos

Valmistusaineet 4:lle
300 g Fenkoli, salaattifenkoli
130 g Porkkana
1 kpl Sipuli
1 tl Rypsiöljy
2.5 dl Ruoka kevyt & paksu 4 % ruokakerma
0.5 tl Ruokasuola
0.3 tl (rouhittu) Mustapippuri
Ohjeet

Käsittele kasvikset. Leikkaa porkkanat penneiksi, fenkoli ohuiksi viipaleiksi poikittain ja silppua sipuli. Kuullota sipulia hetki ennen muiden kasvisten lisäämistä. Jatka kuullotusta miedohkolla lämmöllä välillä kasviksia sekoittaen. Kaada joukkoon Becel ruokakerma ja anna hautua 5-10 minuuttia eli kunnes kasvikset ovat sopivan pehmeitä. Mausta.

Vinkki

Fenkoli-porkkanamuhenos maistuu erilaisten liha- ja kalaruokien kuten jauhelihapihvien, murekkeiden ja pyöryköiden sekä kala- tai broilerifileiden kanssa.

Yksi annos sisältää 78 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":37,"alcohol":0,"protein":13,"carbohydrates":28},"weight":{"fat":4.02,"alcohol":0,"protein":3.19,"carbohydrates":6.94,"saturated_fat":0.88,"sugar":5.37,"fibre":3.99,"salt":0.83},"percent_raw":{"fat":0.4719066981711238,"alcohol":0,"protein":0.16626276476038648,"carbohydrates":0.36183053706848967},"percent":{"fat":47,"alcohol":0,"protein":17,"carbohydrates":36},"total":{"kcal":78,"weight":25.22,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":185.85},"item_type":"recipe","recipe_id":1024469,"servings":4}}

 
Sulje