Valmistusaineet 2:lle
4
viipale (pieni)
isoja, vaaleita paahtoleipäviipaleita
4
viipale (pieni)
isoja, tummia paahtoleipäviipaleita
Feta-oliivitahna
30
g
fetajuustoa
5
tl
Maustamatonta tuorejuustoa
1
rkl
ranskankermaa
10
kpl
mustia, kivettömiä oliiveja
Paprikatahna
0.5
kpl
punaista paprikaa
5
tl
Valkosipulituorejuustoa
1.5
rkl
ranskankermaa
1
kynsi
murskattua valkosipulinkynttä
Ohjeet
Lisäksi tarvitset tammenlehvä- ja lehtisalaattia.
Murskaa fetajuusto haarukalla kulhoon ja viipaloi sekaan oliivit. Sekoita joukkoon tuorejuusto ja ranskankerma.
Silppua paprika ja lisää silppu kulhoon tuorejuuston, ranskankerman ja valkosipulin kanssa.
Jaa tahnat leipien väliin omiksi kerroksikseen ja laita keskimmäiseen väliin huuhdottua salaattia.