Ladataan... Ladataan...

Hedelmälohkot ja mansikkarahkadippi

Valmistusaineet 2:lle
85 g Luumu, tumma, punnittu kivineen
200 g Persikka / nektariini, punnittu kivineen, keskiarvo
100 g Aprikoosi, punnittu kivineen, keskiarvo
150 g Verkkomeloni / cantaloupemeloni, kuorittu
1 dl Mansikka
30 g Vaniljarahka 3,5 %
2 tl Rypsiöljy
Ohjeet

Soseuta tuoreet tai vähän jäiset mansikat tehosekoittimella. Sekoita joukkoon rahka ja rypsiöljy ja lusikoi annosmaljaan. Paloittele hedelmät kivet poistaen. Asettele yhdelle tai kahdelle lautaselle.

Vinkki

Hedelmälohkot maistuvat iltanaposteltavana, välipalana ja sopivat jälkiruoaksi myös isommallekin joukolle. Pakkaa hedelmälohkot laakeaan muovirasiaan, johon myös mansikkadippi mahtuu omaan rasiaansa. Nauti töissä välipalaksi vaikka kahden annos.

Yksi annos sisältää 165 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":54,"alcohol":0,"protein":14,"carbohydrates":97},"weight":{"fat":5.6,"alcohol":0,"protein":3.24,"carbohydrates":22.5,"saturated_fat":0.73,"sugar":22.26,"fibre":4.53,"salt":0.02},"percent_raw":{"fat":0.328758406395973,"alcohol":0,"protein":0.08450015264796094,"carbohydrates":0.586741440956066},"percent":{"fat":33,"alcohol":0,"protein":8,"carbohydrates":59},"total":{"kcal":165,"weight":58.88,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":312},"item_type":"recipe","recipe_id":1023937,"servings":2}}

 
Sulje