Taputtele kalafileet kuiviksi. Kuori inkivääri ja raasta se hienoksi. Kuori ja murskaa valkosipulinkynsi. Sekoita valkosipulimurska inkivääriraasteen sekaan ja levitä seos kalafileiden päälle.
Kuori ja suikaloi kasviksista ohuita tikkuja. Jaa kasvistikut kalafileiden keskelle ja rullaa kalafileet kasviksien ympärille. Kiinnitä rullien liitoskohdat joko hammastikkuja tai venymätöntä lankaa apuna käyttäen.
Pane kalarullat joko höyrytyskattilan reiälliseen osaa tai bambukoriin. Halutessasi voit sipaista kalarullien alle höyrytyskattilaan hiukan öljyä, jolla estät kalojen tarttumisen kattilan pohjaan. Pane kattilaan tai wokkipannuun vesi ja kasvisliemikuutio ja anna liemen hiljalleen poreilla ennen kuin asetat sen päälle höyrykattilan.
Sulje kansi ja kypsennä kalarullia noin 5–8 minuuttia riippuen kalojen koosta ja fileiden paksuudesta. Sopivaa kypsyyttä voit koittaa haarukalla. Jos kalan liha irtoaa helposti liuskamaisesti, se on kypsää.
Mausta kalat suolalla ja pippurilla ja tarjoile kalarullia esimerkiksi hapanimeläkastikkeen ja täysjyväriisin tai keitettyjen munanuudeleiden kanssa.