Ladataan... Ladataan...

Insalata Provencale

Valmistusaineet 4:lle
5 dl Rucola
100 g Jäävuorisalaatti, amerikansalaatti, rapea
100 g Kirjolohifilee, kylmä-/lämminsavustettu, ka
1 tlk Sinisimpukka, säilyke, vedessä
0.1 kg Katkarapu
2 rkl (raastettu) Inkivääri, raastettu
2 tl Chili-kastike, makea
50 g Parmesaanijuusto, kova
2 rkl Viinietikka, balsamico
1 rkl Hunaja
1 kpl Mango
1 kpl Valkosipuli
1 rkl Kaneli
1 tl Curry
1 tl Suola, ruokasuola, jodioitu
2 tl (rouhittu) Mustapippurirouhe
1 rkl Vihreä pesto, genovese, rainbow
50 g Aurinkokuivattu tomaatti, säilötty öljyyn
Ohjeet

Laita kuumalle paistinpannulle aurinkokuivatut tomaatit ja kaada purkissa olevaa öljyä mukaan sekä katkaravut. Paista kunnes katkarapujen neste on lähes haihtunut. Lisää simpukat, chilikastike, yrtit, mango, puolikkaan limen mehu sekä muut mausteet. Kypsennä 3-5 minuuttia, kunnes seoksella kaunis väri. Sammuta levy ja lisää lohi silputtuna. Sekoita hyvin ja ota pannu pois kuumalta levyltä. Anna seoksen asettua hetki.
Pilko jäävuorisalaatti kulhoon ja lisää myös rucola, pesto ja pirskottele päälle balsamico. Nostele pannulla oleva seos salaattiin, purista toisen limepuolikkaan mehu salaatin päälle ja anna salaatin levätä hetki ennen tarjoilua.
Tarjoile salaatti parmesan-juuston sekä patongin kera.

Vinkki

Voit käyttää merenelävien sijaan myös esim kanaa ja fetaa tai parmankinkkua. Mangon voit korvata esim. mandariinilla, avocadolla tai omenalla.

Yksi annos sisältää 312 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":104,"alcohol":0,"protein":92,"carbohydrates":116},"weight":{"fat":11.24,"alcohol":0,"protein":22.22,"carbohydrates":28.25,"saturated_fat":3.3,"sugar":22.34,"fibre":5.43,"salt":2.49},"percent_raw":{"fat":0.33374203263268637,"alcohol":0,"protein":0.2932865776934343,"carbohydrates":0.37297138967387944},"percent":{"fat":33,"alcohol":0,"protein":29,"carbohydrates":37},"total":{"kcal":312,"weight":95.27,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":313.75},"item_type":"recipe","recipe_id":189641,"servings":4}}

 
Sulje