Ladataan... Ladataan...

Jauhelihalla täytetyt kurpitsat

Valmistusaineet 4:lle
2 kpl kurpitsoita
2 rkl rypsiöljyä
1 kynsi valkosipulinkynsi
0.25 tl suolaa
300 g naudan jauhelihaa (17% rasvaa)
1 kpl sipuli
1 kpl punainen chili
2 kynsi valkosipulinkynsiä
1 kpl paprika
0.25 tl suolaa
0.25 tl (rouhittu) mustapippurirouhetta
8 lehti salaatinlehtiä
4 viipale patonkia
4 tl margariinia (60% rasvaa)
Ohjeet

Halkaise kurpitsat ja poista siemenet. Murskaa valkosipulinkynsi öljyn joukkoon. Pistele kurpitsat sisäpuolelta haarukalla ja sivele öljyllä.

Hienonna sipuli, valkosipuli ja chili, kuutioi paprika. Kuumenna jauhelihaa hetki omassa rasvassaan pannulla. Lisää sipulit sekä paprika ja chili ja hauduta kypsäksi. Mausta.

Nosta kurpitsanpuolikkaat uunivuokaan. Täytä kurpitsat jauhelihalla. Kypsennä 200 asteisessa uunissa alatasolla n. 30-40 minuuttia. Tarjoa vihreän salaatin ja tuoreen patongin kanssa.

Yksi annos sisältää 374 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":207,"alcohol":0,"protein":75,"carbohydrates":92},"weight":{"fat":23.05,"alcohol":0,"protein":18.89,"carbohydrates":23.13,"saturated_fat":6.17,"sugar":6.03,"fibre":5.64,"salt":1.3},"percent_raw":{"fat":0.5523384101601161,"alcohol":0,"protein":0.2012484502503461,"carbohydrates":0.2464131395895377},"percent":{"fat":55,"alcohol":0,"protein":20,"carbohydrates":25},"total":{"kcal":375,"weight":84.21,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":372.56},"item_type":"recipe","recipe_id":256198,"servings":4}}

 
Sulje