Ladataan... Ladataan...

Kaali-tonnikalasalaatti

Valmistusaineet 2:lle
2 dl kaalia
3 rkl sitruunamehua
1 rkl oliiviöljyä
1 kpl (iso) tomaatti
1 dl tonnikalaa öljyssä
1 kpl keitetty kananmuna
6 kpl oliivia
1 kpl maustekurkku
1 kpl keitetty peruna
2 rkl (silputtu) tuoretta silputtua tilliä
Ohjeet

Pilko kaali pieneksi, kuutioi kylmä peruna , maustekurkku ja oliivit. Valuta öljy tonnikalasta. Sekoita ainekset keskenään ja asettele lautaselle. Lohko keitetty kananmuna sekä tomaatti ja koristele annos niillä. Sekoita öljy ja sitruunamehu keskenään ja kaada salaatin päälle. Viimeistele tillisilpulla. Nauti vaikkapa ruisleivän ja sulatejuuston kera.

Yksi annos sisältää 228 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":124,"alcohol":0,"protein":51,"carbohydrates":53},"weight":{"fat":13.48,"alcohol":0,"protein":12.6,"carbohydrates":13.05,"saturated_fat":1.99,"sugar":6.65,"fibre":3.77,"salt":2.15},"percent_raw":{"fat":0.5417933586158938,"alcohol":0,"protein":0.22511379162030962,"carbohydrates":0.2330928497637967},"percent":{"fat":54,"alcohol":0,"protein":23,"carbohydrates":23},"total":{"kcal":229,"weight":53.69,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":302.92},"item_type":"recipe","recipe_id":81387,"servings":2}}

 
Sulje