Ladataan... Ladataan...

Kesän paras salaatti

Valmistusaineet 4:lle
4 kpl Kananmuna keitetty
100 g Rucola
75 g Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso
75 g Cashewpähkinä
1 kpl Avokado, kuorittu, kivetön
100 g Fetajuusto rasvaa 12-15 %, lehmänmaito, suolaliemessä
400 g Valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
4 viipale Oiva perunalimppu
1 tl Rypsiöljy
KASTIKE:
0.5 rkl Sitruunatäysmehu, laimentamaton
0.5 dl Oliiviöljy
0.2 tl Hunaja
0.5 tl Mustapippuri
2 tl Ruokasuola
1 rkl (silputtu) Persilja, tuore
Ohjeet

Lohko kananmunat. Revi salaatit. Paahda pähkinät kuivalla kuumalla pannulla.

Viipaloi avokado (ja pirskota hieman sitruunamehua tummumisen estämiseksi). Valuta ja kuutioi juusto pieneksi.

Valuta ja huuhtele pavut liemestään. Leikkaa ruisleipäviipaleet kuutioiksi ja ruskista kevyesti öljytilkassa pannulla.

Sekoita kaikki salaatin ainekset keskenään.

Sekoita kastiketta varten sitruunamehu, öljy, mausteet ja hienonnettu persilja. Kääntele salaatin joukkoon.

Yksi annos sisältää 575 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":332,"alcohol":0,"protein":90,"carbohydrates":153},"weight":{"fat":35.6,"alcohol":0,"protein":21.81,"carbohydrates":36.83,"saturated_fat":7.7,"sugar":7.29,"fibre":9.11,"salt":4.78},"percent_raw":{"fat":0.5773543064859906,"alcohol":0,"protein":0.15718094634476845,"carbohydrates":0.2654647471692409},"percent":{"fat":58,"alcohol":0,"protein":16,"carbohydrates":27},"total":{"kcal":575,"weight":123.12,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":311.39},"item_type":"recipe","recipe_id":1024802,"servings":4}}

 
Sulje