Ladataan... Ladataan...

Kurkku-kylmäsavukirjolohitäyte

Valmistusaineet 8:lle
300 g Kurkku
150 g Kylmäsavustettu kirjolohifilee
200 g Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 15-18 %
2 dl Kermaviili, rasvaa 10-12 %
1 rkl Sitruunatäysmehu, laimentamaton
1.5 dl Tilli, tuore
Ohjeet

Leikkaa kiinteä kurkku pieniksi kuutioiksi. Jos siemenosa on pehmeä, halkaise kurkku pitkittäin, poista siemenet lusikalla kovertaen ja kuutioi kurkku sen jälkeen. Leikkaa kylmäsavukala suikaleiksi. Hienonna tilli.

Sekoita keskenään fraiche ja kermaviili. Lisää joukkoon sitruunamehu, hienonnettu tilli, pienet kurkkukuutiot ja viimeksi kala varovasti sekoittaen. Tarkista maku.

Vinkki

Tarjoa uuniperunoiden täytteenä.

Yksi annos sisältää 112 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":85,"alcohol":0,"protein":18,"carbohydrates":9},"weight":{"fat":9.19,"alcohol":0,"protein":4.45,"carbohydrates":2.17,"saturated_fat":5.32,"sugar":2.13,"fibre":0.32,"salt":0.53},"percent_raw":{"fat":0.7574314713105014,"alcohol":0,"protein":0.16292859044739624,"carbohydrates":0.07963993824210246},"percent":{"fat":76,"alcohol":0,"protein":16,"carbohydrates":8},"total":{"kcal":112,"weight":24.110000000000003,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":110.56},"item_type":"recipe","recipe_id":1027378,"servings":8}}

 
Sulje