Ladataan... Ladataan...

Kurpitsapastaa ja paprikapestoa

Valmistusaineet 4:lle
800 g Myskikurpitsa (butternut squash)
4 tl Oliiviöljy
0.5 tl Ruokasuola
2 kpl Paprika punainen
3 kynsi Valkosipuli
3 tl Oliiviöljy
0.25 dl Manteli
25 g Salaattisiemensekoitus
0.5 tl Ruokasuola
0.25 tl Mustapippuri
1.5 rkl Sitruunatäysmehu, laimentamaton
750 g Pasta, keitetty, suolaa
80 g Pinaatti
Ohjeet

Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Kuori ja kuutioi talvikurpitsa. (Ota siemenet talteen, huuhdo ja kuivaa ne ja paahda kuivalla, kuumalla pannulla. Voit halutessasi käyttää myös kaupan valmiita kurpitsansiemeniä.)

Sekoita kurpitsakuutiot öljyn, suolan ja pippurin kera ja levitä leivinpaperin päälle uunipellille.

Halkaise paprikat ja levitä kurpitsojen viereen. Paahda kasviksia 30 minuuttia uunin keskitasolla.

Kuori valkosipulinkynnet joukkoon ja jatka paahtamista noin 10 minuuttia.

(Kuori halutessasi paprikat). Kaada paprikat ja valkosipulinkynnet kulhoon. Lisää öljy, mantelit ja siemenet, mausteet ja sitruunamehu. Soseuta sauvasekoittimella pestoksi.

Keitä pasta kypsäksi kiehuvassa vedessä. Valuta.

Sekoita joukkoon kurpitsakuutiot ja paprikapesto.

Ripottele pinnalle babypinaatin lehtiä.

Yksi annos sisältää 431 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":128,"alcohol":0,"protein":45,"carbohydrates":258},"weight":{"fat":14.43,"alcohol":0,"protein":11.45,"carbohydrates":65.6,"saturated_fat":1.68,"sugar":8.68,"fibre":8.62,"salt":2.62},"percent_raw":{"fat":0.296475064392699,"alcohol":0,"protein":0.10454228465715466,"carbohydrates":0.5989826509501464},"percent":{"fat":30,"alcohol":0,"protein":10,"carbohydrates":60},"total":{"kcal":431,"weight":113.08000000000001,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":520.94},"item_type":"recipe","recipe_id":1024985,"servings":4}}

 
Sulje