Ladataan... Ladataan...

Leipäjuustoa ja viinirypäleitä

Valmistusaineet 1:lle
50 g Kevytleipäjuustoa
6 kpl (keskik.) viinirypäleitä
Ohjeet

Leikkaa leipäjuusto kahdeksaan osaan. Halkaiset viinirypäleet ja poista siemenet. Aseta viinirypäleenpuolikkaita ja leipäjuuston palasia vuorotellen cocktail-tikkuihin. Tikkuja tulee yhteensä neljä.

Yksi annos sisältää 182 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":96,"alcohol":0,"protein":56,"carbohydrates":30},"weight":{"fat":10.67,"alcohol":0,"protein":13.99,"carbohydrates":7.42,"saturated_fat":6.9,"sugar":7.42,"fibre":0.42,"salt":0.31},"percent_raw":{"fat":0.5284559794966459,"alcohol":0,"protein":0.3080953799967786,"carbohydrates":0.1634486405065756},"percent":{"fat":53,"alcohol":0,"protein":31,"carbohydrates":16},"total":{"kcal":182,"weight":47.13,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":92},"item_type":"recipe","recipe_id":1575,"servings":1}}

 
Sulje