Ladataan... Ladataan...

Marinoidut Kalamata-oliivit

Valmistusaineet 4:lle
500 g Kalamata-oliiveja
3 rkl valkosipulinkynsiä
Marinadi
1 kynsi extra-virgin -oliiviöljyä
0.5 dl sitruunamehua
3 dl rosmariinia
2 tl oreganoa
1 rkl timjamia
Ohjeet

Huuhtele oliivit ja pistele niihin neulalla reikiä. Pane oliivit lasitölkkiin tai kannelliseen astiaan.
Tee marinadi. Hienonna valkosipulinkynnet. Sekoita marinadin ainekset keskenään. Kaada seos oliivien päälle ja sekoita varovasti. Sulje tölkki ja säilytä jääkaapissa käyttöön asti.

Yksi annos sisältää 263 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":235,"alcohol":0,"protein":10,"carbohydrates":18},"weight":{"fat":25.29,"alcohol":0,"protein":2.33,"carbohydrates":4.43,"saturated_fat":5.1,"sugar":1.28,"fibre":6.79,"salt":0},"percent_raw":{"fat":0.8938988094653726,"alcohol":0,"protein":0.03655876313517007,"carbohydrates":0.06954242739945721},"percent":{"fat":89,"alcohol":0,"protein":4,"carbohydrates":7},"total":{"kcal":263,"weight":45.22,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":215.08},"item_type":"recipe","recipe_id":1008,"servings":4}}

 
Sulje