Ladataan... Ladataan...

Marinoidut kasvikset

Valmistusaineet 1:lle
1 kpl pieni kukkakaali
1 kpl pieni parsakaali
1 kpl punasipuli
3 kpl eri värisiä paprikoita
Marinadi
1.5 dl ruokaöljyä
0.5 dl balsamiviinietikkaa tai punaviinietikkaa
1 kynsi valkosipulin kynsi hienonnettuna
0.5 tl mustapippuria
1 tl kuivattua basilikaa
1 tl kuivattua timjamia
1 rkl (silputtu) hienonnettua, tuoretta persiljaa
2 dl sokeria
1 tl suolaa
Ohjeet

Puhdista ja paloittele kasvikset. Kypsennä parsa- ja kukkakaalia vedessä noin 5 minuuttia. Kaada vesi pois ja huuhtele kylmällä vedellä. Valuta.

Laita kaikki kasvikset kulhoon. Sekoita marinadin ainekset ja kaada kasvisten päälle. Anna marinoitua yön yli.


Yksi annos sisältää 2312 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":1290,"alcohol":0,"protein":134,"carbohydrates":888},"weight":{"fat":139.93,"alcohol":0,"protein":32.7,"carbohydrates":216.75,"saturated_fat":17.12,"sugar":213.79,"fibre":33.84,"salt":6.16},"percent_raw":{"fat":0.5579390805299773,"alcohol":0,"protein":0.05795135460487295,"carbohydrates":0.38410956486514986},"percent":{"fat":56,"alcohol":0,"protein":6,"carbohydrates":38},"total":{"kcal":2312,"weight":660.29,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":1884.35},"item_type":"recipe","recipe_id":58256,"servings":1}}

 
Sulje