Pese riisiä kattilassa tai kulhossa, kunnes vesi ei enää muutu sameaksi. Kaada vesi pois, lisää keitinvesi sekä sake tai viini ja anna seistä puolisen tuntia. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä minuutin verran. Peitä kattila tiiviillä kannella ja keitä pienellä lämmöllä hiljaa poreillen 20 minuutia. Poista kansi, kun riisi on kiehunut ja pöyhi jyvät puuhaarukalla. Peitä kattila taas kannella ja anna hautua vielä 10 minuuttia.
Leikkaa riisin kypsyessä kala ohuiksi viipaleiksi. Ota riisiä teelusikalla ja muotoile se kostutetussa kädessä palloksi tai muuksi muodoksi (soikio, kolmio, neliö). Sipaise pinnalle wasabitahnaa ja pane päälle viipale turskaa. Kiedo ympärille suikale noria. Tarjoa soijakastikeeen ja wasabin kanssa.