Viipaloi makkarat, paprikat, tomaatit, sipuli ja valkosipuli. Kuumennna liemi kattilassa, lisää simpukat, ja keitä niitä kunnes kuoret aukeavat (2-3 minuuttia). Heitä sitten kiinni jääneet simpukat pois.
Kuumenna suurella pannulla öljy. Paista broilein suikaleita, kunnes ne ovat kauttaaltaan kauniin ruskeita (noin 10 minuuttia), ja sitten katkarapuja pari minuuttia. Nosta ne sitten sivuun.
Paista seuraavaksi kasvikset. Mausta suolalla, pippurilla ja paprikajauheella. Liuota sahrami kuumaan veteen. Lisää riisi kasvisten sekaan, sekoita ja kaada hetken päästä liemi perään. Anna porista 15 minuuttia tai kunnes koko liemi on imeytynyt.
Sekoita ainekset toisiinsa pannulle ja peitä pannu tiiviisti alumiinifoliolla. Laita pannu uuniin 160 asteeseen (kiertoilmauuni 180) puoleksi tunniksi.