Ladataan... Ladataan...

Paistettuja ahvenfileitä ja parsakaalia kookos-limekastikkeessa

Valmistusaineet 4:lle
600 g Ahvenfilee
2 tl Margariini 60 %, keskiarvo
1 tl Merisuola, vuorisuola
0.3 tl (rouhittu) Mustapippuri
600 g Parsakaali brokkoli
1 prk Eila ruokakerma 10 %, sitruuna & pippuri
Ohjeet

Huuhdo parsakaali ja kuori varsi perunankuorimaveitsellä. Leikkaa varsiosa viipaleiksi ja kukinto nupuiksi. Höyrytä tai kypsennä mikrossa kovan kypsiksi. Kaada vesi pois. Kaada parsakaalien joukkoon kattilaan kookos-limekastike ja kuumenna. Voit käyttää myös pakasteparsakaalia.

Paista ahvenfileet vähässä rasvassa pinnoitetussa pannussa kastikkeen lämmetessä. Pienet fileet kypsyvät muutamassa minuutissa. Älä paista kuiviksi.

Vinkki

Tarjoa lisäksi vihersalaattia ja halutessasi ruisleipää tai keitettyä perunaa.

Yksi annos sisältää 267 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":99,"alcohol":0,"protein":140,"carbohydrates":28},"weight":{"fat":10.68,"alcohol":0,"protein":33.97,"carbohydrates":6.79,"saturated_fat":4.56,"sugar":4.81,"fibre":3.81,"salt":2.34},"percent_raw":{"fat":0.3709366863771806,"alcohol":0,"protein":0.5242693277123696,"carbohydrates":0.1047939859104499},"percent":{"fat":37,"alcohol":0,"protein":52,"carbohydrates":10},"total":{"kcal":268,"weight":66.96000000000001,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":366.66},"item_type":"recipe","recipe_id":1023820,"servings":4}}

 
Sulje