Silppua sipuli pieneksi ja kypsennä se mikrossa tai pannussa pehmeäksi. Sekoita korppujauhot ja ruokakerma ja anna turvota. Lisää joukkoon jäähtynyt sipuli, mausteet ja paloitellut oliivit ja sekoita hyvin. Vatkaa jauheliha joukkoon käsin tai haarukkavatkaimella.
Jaa taikina kuuteen yhtäsuureen osaan ja muotoile ne vedellä kostutetuin käsin tasaisiksi pötköiksi. Työnnä jokaiseen varrastikku (6 kpl) ja nosta vartaat leivinpaperin päälle uunipellille. Kypsennä 225 asteessa uunin keskimmäisellä tai sitä ylemmällä ritilällä 15 minuuttia. Kääntele tarvittaessa.
Tarjoa lisäkkeeksi kasviksia ja keitettyjä perunoita ja halutessasi esim. yrteillä maustettua kevytkermaviilikastiketta. Ruoka 4%:n tilalla voit käyttää esim. soija kevytruokavalmistetta.