Nosta kuoritut ja paloitellut sipulit ja porkkana veteen kattilaan. Valitse kattila, jonka pohjalle broileripalat juuri ja juuri sopivat. Lisää kanaliemikuutio ja keitä hetken aikaa.
Nosta talouspaperilla pyyhityt rintafileet liemeen. Kuumenna kiehuvaksi ja kuori tarvittaessa vaahto. Lisää joukkoon muutama valkopippuri ja pari laakerinlehteä. Hauduta miedolla lämmöllä keittäen kannen alla 15-20 min.
Nosta kypsät rintapalat pois ja kuutioi ne. Siivilöi liemi kattilaan, lisää rasva antamaan makua ja hyviä rasvahappoja ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää vaalea suuruste pakkauksen ohjeen mukaan. Anna kiehahtaa.
Lisää lihakuutiot ja mausta kastike hapanimeläksi sitruunamehulla, sokerilla ja tarvittaessa etikalla. Lisää etikkaa vähitellen ja maistele. Mausta tarvittaessa valkopippurilla ja lisää lopuksi joukkoon silputtu tilli. Tarkista maku.
Voit kuutioida broilerin myös raakana ennen keittämistä. Silloin se kypsyy n. 5 minuutissa.
Tarjoa lisukkeeksi esim. keitettyjä perunoita, porkkanaviipaleita, parsakaalia tai vihreitä papuja tai kypsiä kasviksia ja porkkanavihersalaattia.