Ladataan... Ladataan...

Tonnikalasalaatti

Valmistusaineet 2:lle
1 prk tonnikalapaloja vedessä
2 dl mungpavunituja
1 kpl kypsä avokado
10 kpl (keskik.) vihreitä viinirypäleitä
1 kpl lehtisalaattiruukku
4 kpl mustia oliiveja
1 rkl sitruunamehua
Ohjeet

Kumoa tonnikala valutettuna tai liemineen kulhoon ja paloittele haarukalla pienemmäksi. Huuhdo ja valuta mungpavunidut hyvin. Kuori avokado, poista siemen ja leikkaa avokado kuutioiksi. Puolita pestyt viinirypäleet. Sekoita kulhossa keskenään suikaloitu tai revitty rapea salaatti, idut, avokadokuutiot, viinirypäleet ja vedestä valutettu tonnikala. Purista päälle sitruunamehua. Nauti hyvän leivän kera.

Yksi annos sisältää 243 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":147,"alcohol":0,"protein":64,"carbohydrates":32},"weight":{"fat":15.95,"alcohol":0,"protein":15.63,"carbohydrates":7.85,"saturated_fat":2.27,"sugar":6.39,"fibre":4.21,"salt":0.41},"percent_raw":{"fat":0.6045330503335354,"alcohol":0,"protein":0.2632487702984974,"carbohydrates":0.13221817936796712},"percent":{"fat":60,"alcohol":0,"protein":26,"carbohydrates":13},"total":{"kcal":244,"weight":52.71,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":292.5},"item_type":"recipe","recipe_id":23253,"servings":2}}

 
Sulje